fredag 6. mars 2015

Husnummerskilt

Hvit alusandwich (3mm) med plass til tegn. Hvor lovlige husnummerskilt ikke allerede er anbrakt, skal slike være satt opp innen ett år etter at denne forskrift trer i kraft. Husnummerskilt 1x 1mm i aluminium, med reflekterende bakgrunn.

Vi leverer klassiske husnummerskilt i børstet stål og plast. Vi har nå sendt inn alle bestillinger på husnummerskilt for fjellområda i Vestre Slidre, og i løpet av oktober 20vil de som har bestilt, motta skilt . I blokker med flere leiligheter skal felles inngang merkes med husnummerskilt. I tilegg skal hver enkelt dør til leilighetene merkes med brukseningsnummer.

Kvar eigar som av kommunen har fått fastsett nummer til bygning eller bygningsdel, pliktar å. Reglar for utsjånad og plassering av husnummerskilt. Husnummerskilt 150x150mm i aluminium, med Les mer. Husnummerskilt produsert i 2mm aluminiumsandwich Les mer. Feil eller mangler ved husnummerskilt kan føre til en forsinket utrykning, eller i verste fall utrykning til feil adresse.


Det er eiers plikt å sette opp og vedlikeholde husnummerskilt. Du er kanskje ikke klar over at alle boligene på Justneshalvøya må identifiseres med husnummerskilt og at skiltet skal være godt synlig fra veien. Husnummerskilt skal settes opp snarest mulig etter at eiendommen er tildelt offisiell adresse. På nybygg skal husnummerskilt være satt opp før brukstillatelse .

Henvisning til nasjonale lover og forskrifter. På grunn pålegg fra kommunene om merkingsansvar på innbyggernes eiendommer, har vi laget et produkt . Husnummerskilt på hytter i Froland kommune – lite gjennomtenkt. Sigdal kommune sitt ønske om overivrig detaljstyring i innføringen av husnummerskilt? Vi kan tilby pregete husnummerskilt i aluminium.


Produktinformasjon:Husnummerskilt produsert i 2mm aluminiumsandwich og høykvalitets reflekterende vinyl. Husnummerskiltet leveres i tre størrelser og har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.