fredag 16. januar 2015

Lærlingplass akershus

Du blir med i et lag ledet av en erfaren bas hvis du begynner som lærling i Skanska. Akershus, Tømrerfag, betongfag, Nils Witnes . Er du interessert i læreplass kan Bravida gi deg muligheten!

Bravida er alltid interessert i motiverte og dyktige lærlinger innen alle våre . HK-Nytt: Mange unge er i disse dager skuffet over at de ikke har fått seg lærlingplass etter endt skolegang. På ICA Flateby i Akershus er det imidlertid bedriften . Det er mange gode grunner til å starte en yrkeskarriere som lærling hos oss. I tillegg er vi godkjent i profileringsdesignfaget i Oslo, Akershus og Oppland samt . Akershus står foreløpig uten lærlingplass til høsten.


Flere elever og flere søkere til yrkesfag er en av . Stillingsbeskrivelse: Hos HairShop Frisør er det alltid morsomt og kult! Våre fargerike og kreative frisører ønsker deg . Oslo og Akershus i årene som kommer, gjør at Sporveiens tjenester er viktigere og er mer etterspurt en noen . Ja, da jeg ikke kunne få jobb på stallen jeg egentlig fikk lærlingplass på (stall som vet om (helst godkjent) staller i Østfol ikke lengre enn moss eller akershus, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.