fredag 16. januar 2015

Lakk fargekart

Hos oss finner du alle typer høykvalitets lakk- og grunningsprodukter til bilen. For å finne riktig farge på din bil har Dupli Color et godt søkeprogram som du . Vi i Meyers Farvehandel kan tilby hjemmetjenester når det gjelder farvesetting av huset både inne og ute.

Vi har ansatte med årelang erfaring på farger og . Vi lager original lakk til bilen din på sprayboks, pensel flaske til flekk lakkering. Har du ikke farge koden, så kan du parkere bilen på vår gratis . Halvmatt klarlakk med forsterket UV-beskyttelse for lakkering av vegg- og takpanel.

Beregnet for lakkering av møbler, tredetaljer og vegger innendørs. Om ønskelig kan du få totalt mer enn 1farger. Om ønskelig kan du få mange andre farger og spesiallakkeringer (Uni-lakk). Bruk denne guiden til til å velge den rette lakkmalingen til ditt prosjekt.


Se det store online utvalget av Maling, lakk og olje hos BAUHAUS. Fant en fin side her, er ikke sikkert alle har sett den. Den raske, enkle spray‑ lakken som gir en flott, blank og slitesterk overflate. TreStjerner Gulvmaling anvendes på tre, betong, og laminatgulv.


Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre.

Gjøco AS produserer og markedsfører maling, beis, lakk og epoxyprodukter. For det beste resultatet anbefales spraylakk eller airbrush til lakkering av karosseri. Det finnes mange produsenter av lakk og maling til plastbyggesett, . Surface Solutions as har bred kunnskap om overflatebehandling, lakk og farger.


Utemaling; Innemaling; Lakk og lut … Interiørbeis Lady Pure Nature Klar base 2. De forskjellige behandlingene har forskjellige egenskaper. Vannbasert lakk er miljøvennlig og gir et lysere preg enn tradisjonell . Noen som kan gi meg en link til et firma hvor jeg kan finne meg farge for å lakke bilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.