tirsdag 7. oktober 2014

Glass til rekkverk pris

Rustfritt,Stolpefritt eller Aluminium, beregn pris og bestill direkte! Rustfritt,Stolpefritt eller Aluminium, Glass og Glassklemmer,beregn pris og. Vi tilbyr fire ulike typer av glassrekkverk som passer bra som rekkverk for balkong.

Fast pris pr meter og dagers produksjonstid. Et rekkverk i vedlikeholdsfritt aluminium og kvalitet in i minste detalje. Glassrekvverk ICOPAL Hjørnestolpe Rekkverk Toppmont.


Glassrekkverk ICOPAL Midtstolpe Rekkverk Toppmont.

Vi har rekkverk i glass og syrefaste materialer. Disse kan kombineres i nærmest uendelige kombinasjoner. Prisen over her, 16kr er rimeligste meterpris for . Mulighet også for tykkere glass om det skulle være ønskelig. Basert på din bestilling skreddersyr vi dittt rekkverk etter det området du skal montere den, ref vinkler osv.


Prisen på 1100kroner per løpemeter er basert på hele lengder ut. Gjerde- 2m seksjoner, oppgitte priser er pr meter, overflate. Aluminium rekkverk, stolper sort eller hvit.


Hos oss vil du finne gode priser på rekkverksystemer i glass, stål og aluminium.

Vi selger også komplette ventilasjonssystemer (TEK10) til det private markedet. Med rekkverk i glass på terrassen er det ingenting som hindrer deg i å nyte utsikten, verken innenfra eller utenfra. Det er en drøy pris for noen enkle ståldeler og litt herdet glass. Er det noen som er interessert i å være med å handle rekkverk i Kina og dele . Du finner priser på standard rekkverk under pris-fanen.


Et herdet glass er ca ganger så sterk som et vanlig glass. Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i stål med glass, rør eller wire for innendørs og. Et norsprodusert rekkverk med fleksible løsninger til en gunstig pris!


Hovedproduktet vårt er rekkverk til terrasser i glass og aluminium. Vi skal levere høykvalitets produkter til konkurransedyktige priser der lang leveti enkel . Vi forbeholder oss mot endringer av valuta- og råvarepriser, og feil. Rekkverk basert på tilpassede glass ihht kundens. Dramatisk konsekvens av feil glass i rekkverk. Krav til lavest mulig pris i anbudsrunder kan forsterke problemet.


Velger du foldedører eller rekkverk med laminert sikkerhetsglass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.