tirsdag 7. oktober 2014

Blucher sluk

BLÜCHER produserer avløpssystemer for alle behov, fra baderom i privatboliger til omfattende løsninger til storkjøkken og industri samt luksuriøse cruiseskip. Produktene er ideelle til baderom, dusjrom og . BLÜCHER tilbyr et bredt utvalg av sluk, renner, brønner og rør som standard eller skreddersydde produkter. Produktene er utviklet med stor omhu for å sikre et . Når du snakker om sluk, takrenner og rør, så er det ikke mulig å unngå Blücher. I løpet av de siste tiårene har det danske selskapet utviklet seg til å bli en . BLÜCHER Drain Domestic er en serie sluk og tilbehør i kun rustfritt stål til bruk i boliger og kommersielle bygg.


Blücher Norway AS er en solid leverandør i bransjen. Under årets VVS-dagene har Blücher inngått et vanntett samarbeid med Litex, Aiwell . BLÜCHER Domestic-1sluk for betong- eller flisgulv , loddrett Ø75mm utløp. Hjem ; Sluk og slukrister ; Tilbehør sluk ; Blucher pungvannlås 502. Sammenkobling av sluk og membran er en av de mest.


BLÜCHER Drain Marine - sluk i rustfritt stål. Omfatter: Marinesluk BLÜCHER Drain Marine bestående av hele sluk samt underdeler til insveisning i stål- eller . Blücher leverer sluk og avløpssystemer for alle behov fra baderom i privatboliger til omfattende løsninger for storkjøkken og industri. The complete BLÜCHER EuroPipe range with all parts and sizes is available to download for BIM. All BLÜCHER BIM content in Revit (.rvt) and ArchiCAD (.lcf) . Sammenlign tilbud på Blucher i kategorien Annet VVS fra en rekke nettbutikker samlet på ett. Alfix 1K Tetningsmasse eller 2K Tetningsmasse.


Montering i henhold til leverandørens anvisninger. Gulvsluk til alle formål - fra enkle boligsluk til industrisluk for tunge lastklasser. BLÜCHER leverer sluk og avløpssystemer for alle behov fra baderom i. Vi tilbyr et bredt standard sortiment samt kundetilpassede løsninger for sluk, renner og . Finn din lokale BLÜCHER representant innenfor landbaserte løsninger til bolig og industri ved bruk av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.