fredag 17. januar 2014

Tynne stålplater

Forbedrer sveisekvaliteten og gir mindre sveisefeil samt en frem- dragende kontroll med smeltebadet, i særdeleshet ved . Bimetallbladene er spesielt egnet til å kutte i harde materialer som hardt treverk, tynne stålplater, karbonfiber, plast og spiker. Galvanisert metallplate består av tynne ark av stål som er belagt med sink for å øke korrosjonsmotstandsdyktighet og slitestyrke. Har i prosjektet brukt tynne stålplater som er hule.


H: 20mm B: 100mm L: 240mm), der veggtykkelsen er satt til 3mm. Vi ønsker at bygget skal representere fremti dynamikk og konstant endring. Forslaget består i å kle hele byggets firefasader med bearbeidede tynne stålplater.

Byggets tekniske infrastruktur er både eksponert og skjult av tynne stålplater oppunder himlingen. Hovedinngangen er rehabilitert og de gamle lampene ved . Skal trapesplatene på uthuset være av plast eller stål? Nye mørteltyper og tynne armeringsnett gjør det mulig å pusse . Det finnes mange metoder for skjæring av ulegerte stålplater, og noen av disse passer godt til automatisering, andre ikke. Stck(pcs), Vekslende tenner, Aluminium, Konstruksjonsstål, Tynne stålplater, Støpejern, Kobber, Metallprofiler og rør, Ikke-jernmetall .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.