tirsdag 14. januar 2014

Spikerpistol batteri test

ENKELT OG GREIT: Spikerpistol, klar til bruk - uten slange og kompressor. Vekt med Ah batteri og spiker var 28gram, med Ah batteri . Skal du montere lister i metervis eller spikre panel, er en spikerpistol på batteri et glimrende verktøy.

Vi har testet seks forskjellige – se dommen her. GASS OG BATTERI: Pistolen går på gass og batteri. Har Paslode spikerpistol, og er kjempefornøyd. Har sett test av dewalt sin nye på batteri ,den fikk kritikk at den var tung og hadde problemer .

Ryobi One+ R18N18G spikerpistol (uten batteri). Batteri, 18V, Kapasitet (magasin) 105stk, Minste stiftlengde 1. Største stiftlenge 5cm, Minste stifttykkelse . Ryobi 18V Spikerpistol R18N18G-- One Plus, opp til spiker pr. FORDELER 18V XR Li-Ion spikerpistol med børsteløs motor og 0Ah XR batterier To hastigheter - eller kraftnivåer - for optimalisering av spikerpistolen til . Kraften leveres enten av et batteri og en gass- patron, av et batteri og en kompre- sjonsbeholder eller av et batteri alene. Kraftfull spikerpistol for proffene, opp til mm spiker.


Utstyrt med en rekke smarte funksjoner, f. Vurderer å kjøpe meg en elektrisk spikerpistol fra Claes Ohlson den tar.

Salerunner er Norges største salgsside og i dag har vi 2367rabatterte produkter. Ryobi sin nye 18V spikerpistol er på toppen av det hele del av det unike ONE+. DEWALTs nye XR-spikerpistol er robust, produktiv og brukervennlige.


Den kombinerer den børsteløse motoren med de sterke Ah . Askøy Murerverktøy viser nyheter og har gode tilbud. Test ut verdens første spikerpistol på batteri! Lyst på en spikerpistol som du ikke trenger å hente frem kompressor og lang slange for å bruke?


Knalltilbud på batteridrevet spikerpistol fra Ryobi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.