fredag 17. januar 2014

Saksofon fliser

En av de mest brukte flisene til både proffer og amatører. Kommer i flow-pack som sikrer at flisene fabrikkfersk når du . BG Flex ligatur med hette til alt saxofon. Mer information om Rörblad Altsax La Voz.


Størrelse - Kommer i eske med fliser. Den Lille Basun har et meget godt utvalg av fliser til klarinett og saxofon. Saksofon er eit instrument i treblåseinstrument-familien.

Til liks med klarinetten nyttar saksofonen eitt røyrblad (òg kalla flis). Stativ, pusseutstyr og (ubrukte) fliser til altsax. Saksofonen er laget av metall men du må likevel ha et rørblad(flis) for å lage lyd i instrumenet.


Det er lett å komme igang med spillingen, dvs lett å få . Syntetisk rør som kan slipes, files og justeres som et vanlig rør. Beckett sopran-saksofon-fliser (stk.) - 3. Avant Musikk - RICO fliser til saksofoner og Bb klarinetter, orange box.

Introduksjon på hvordan man monterer en flis på et munnstykke. Légère Classic syntetiske Tenorsaxfliser Velg din styrke… 25-. For best effekt og varighet bør to eller tre fliser brukes vekselvis. Kjennes som å spille på vanlige rør men du behøver ikke fukte eller spille dem inn.


Her kan du kjøpe beckett sopran-saksofon-fliser. Vi har beckett sopran-saksofon-fliser på lager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.