onsdag 25. desember 2013

Store hus på en flate

Byggmann bygger et hjem til dine drømmer. Her finner du en oversikt over alle våre hus.

Størrelse (BRA) Opptil 1m² 1- 2m². Når du skal bygge hus har du mye å ta i betraktning. Store rom, tre soverom, garasje tilknyttet huset og funksjonelle løsninger.

Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Det er flere måter å måle hvor stort et hus er - les mer om arealberegning. Vi i Hellvik hus har levert ferdighus i over år. Fra små til store hus, for flat eller skrått terreng.


Store vindusflater bringer godt lys inn i rommene og tar samtidig med seg naturen. Dette er et middels stort hus som er beregnet for flat eller svakt skrånende .

Postboks: 230 31Tønsberg Telefon: 00. Er du på jakt etter et hus med moderne design til en flat tomt? Balanse er en bolig tilpasset flate tomter. Vi bygger moderne funkishus og funkisinspirerte hus tilpasset dine individuelle. Alle boliger kan i svært stor grad tilpasses dine individuelle behov.


Hilleren er et stort og populært hus som passer for flatt terreng. Halv-valm preger dette huset, og er med på å gjøre. Info: Passer for flat tomt; Huset har stort kjøkken med grue og utgang til stor, overbygd terrasse; Livsløpsstandar alt på én flate; Vedlikeholdsmessig er boligen . Løsningen ble i stor grad å plassere et nytt hus ved siden av det gamle og å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.