tirsdag 11. august 2015

Søyler inngangsparti

Hvis huset trenger en helt ny utside, kan du gi utsiden et majestetisk løft med søyler. Dreide og 4-kantige søyler til utendørs og innendørs bruk. Kloppen- søyla er en limtrekonstruksjon og kan brukes bærende eller kles rundt en stolpe. Søylene er velholdte, har stått oppe i ca år.


Dreid treverk Søyler Spiler Balustre Takåser Inngangsparti - Rekkverk Art. For hus og hytte Bærende laminert søyle i tre Kloppen-søylene er en limtrekonstruksjon i gran av. De blir mest brukt utvendig i forbindelse med inngangsparti.

Trenger derfor bilder av inngangsparti med søyler; gjerne små inngangsparti med fine søyler. Kom gjerne med søyletips om det finnes en . Søyler ble brukt som forsterkning og utsmykning også i tidligere tider. Ved å dekorere veggene dine med søyler kan du forsterke det arkitektoniske uttrykket. Fjerne og montere stk nye søyler ved inngangspartiet.


Vi produserer blant annet alle typer søyler, rekkverk. Utskjærte, fresede søyler kjøpes av Skantre. Vi monterer og senere får vi tilskjært buer og knotter vi monterer imellom søylene. Oslo Museum bolighus, terrasse, hagemøbler, inngangsparti, trapp, søyler. Eksteriør av inngangsparti til hovedhuset.


Fredrikstad Museum Fotograf: Sollem, Gustav Larsen. Vi kjørte opp til en villa i en eller annen kvasiarkitektonisk stil, med søyler, inngangsparti over tre etasjer, spiralklipt hekk, hele pakka. Asak Miljøstein AS representerer norsk industrihistorie fra 1916. Motiverte medarbeidere med høy kompetanse samt . Her har vi gjort klart til støping av inngangsparti, og venter.


Det eneste som mangler er søyler ved veranda og inngangsparti, og rekkverk til veranda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.