onsdag 8. april 2015

Diffusjonsåpen maling

Jeg skal pusse opp et lite rom i kjeller'n. Byggforsk anbefaler at maling på gips under under bakken er diffusjonsåpen. Er dette noe jeg må se spesielt etter, eller kan jeg regne alle .

Matt, diffusjonsåpen vannfortynnbar maling for mineralsk underlag på fasader og grunnmurer ute, samt for vannutsatte vegger og tak innendørs, f. Jotun Premium Mur maling er pustende og vannavvisende og malingsfilmen legger til. Hvis produsenten oppgir at malingen skal være diffusjonsåpen kan man . Er grunnmuren eller støttemuren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling .

Hva er egentlig riktig og galt om maling? Utviklingen har tatt store kliv de siste tiårene, og det som var riktig før, kan være galt i dag. Både Jotun og Nordsjø har malinger som er beregnet til mur og fungerer utmerket! Hei, Er det noen her som kan anbefale en meget diffusjonsåpen malingn for innendørs treverk?


Jeg har foreløpig fått tips om silikamaling, men . Slik tapet eller plater anbefales fjernet. En fuktig kjeller- vegg bør bare være pusset eller malt med diffusjonsåpen maling. Ved å velge riktig maling, er det å male en betongflate et relevant alternativ for. Toppstrøk i Jotun Premium Mur system som gir varig pen mur,-uten flass og sprekkerLes mer om Jotun Premium Mur Maling.


Jotun Premium Mur Maling er en diffusjonsåpen og vannavvisende silikonemulsjonsmaling for utendørs bruk. Bruk av lysekte, mineralske pigmenter og . Publiseres i eRedaktør av Kristiansen SRM. En silikatmaling er en uorganisk maling som er diffusjonsåpen, og er derfor særdeles godt egnet til pussfasader i motsetning til organiske . Malingens bindemiddel bestemmer også hvor diffusjonsåpen malingen blir, det vil si hvor lett. Maling inneholder et løsemiddel som bestemmer viskositeten og . Du står overfor tre hovedalternativer: Beis, dekkbeis eller maling.


Noen bruker det utendørs fordi malingen er diffusjonsåpen. Vi har kjøpt en leilighet i et hus fra 1940-tallet. Det er i mur og puss, altså pustende materiale. Derfor er det et poeng å bruke diffusjonsåpen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.