onsdag 17. februar 2016

Små bad fliser

Mange tenker at til små bad bør man velge små fliser for at det ikke skal bli for overveldende. Men det er ifølge eksperten helt feil tankegang. Nå skal baderommet ha store fliser, men hvordan løser man det på små bad?

Fikk en forespørsel om å lage et innlegg om løsninger for små bad. Her kommer et par tips til hvordan du utnytter plassen i små bad maksimalt. Med lyse treslag og hvite fliser vil det lille badet føles større.


Det kan være litt av en utfordring å innrede, men bare fordi et bad er lite.

Hvitt forstørrer og enkle hvite fliser er alltid et godt valg på små bad. Små bad kan gjerne ha diagonalliggende fliser, gjerne samme størrelse og farge på vegg og gulv. Velg fugefarge ton i ton med flis og lag . Vi ønsker store fliser, og tåler mye kapp.


Vi legger ekstra i kvadratmeteren i dusjsonen. Små fliser kan nemlig få et lite bad til å virke mindre. Her er tipsene til deg som skal pusse opp badet.

Vi kan tilby et bredt og variert utvalg av baderoms fliser for at du skal finne de. Geometriske fliser, glatte flater, skreddersydde løsninger og en. Små bad tåler godt store fliser over det hele. Gulv og vegg må gjerne ha samme størrelse på flisene. Lurer du på hva slags fliser du skal velge til badet?


Små fliser gir også en forstørrende effekt, så har du et lite bad bør du velge mindre fliser . Selv et lite bad kan føle funksjonell og romslig med enkle triks og smarte. Terra” fra Konradssons kakel er en serie fliser med både ensfargede og dekorativt . Finn og lagre ideer om Små Bad på Pinterest, verdens idékatalog. Smarte løsninger for små bad (CreativeMind). Flisene på gulvet og av veggene våre var lysebeige, med sandaktig 'ru' overflate. Under finner du enda fantastiske bad som ikke nådde helt opp til finalen.


Herskapelig bad: herskapelige fliser, herskapelig innredning, . På gulvet er det italienske fliser - se etter slike på salg! På små bad gjelder det å makse ut plassen – men nei, det trenger selvfølgelig ikke å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.