fredag 20. november 2015

Metallsøker

Markedets hittil mest avanserte metallsøker for den viderekomne detektoristen! En side om metallsøkere og metalldetektorer hvor brukerne kan vurdere de forskjellige. Metallsøker AS Postboks 230Holmestrand.

Svar på ofte stilte spørmål om metallsøking og metallsøker. Hva slags objekter kan jeg finne med en metalldetektor? Metallsøker AS er eneforhandler i Norge av kvalitets metallsøkere fra de ledende merkene Minelab og.


Retningslinjer for bruk av metallsøker i Rogaland.

Figur 1: Bilde fra typisk situasjon for en metallsøker. Medlem av Rygene Detektorklubb måler inn funn med . Den nye Fisher Fmetalldetektor er produsert for å konkurrere med verdens beste metalldetektorer, uansett prisklasse. Så var atter et år for en metallsøker over.


Likheten med tidligere år på denne tiden er jo at det kommer snart et helt nytt ubrukt søkerår. Metallsøker - metallsøker, avfukter, betongblander, betongsag, borhammer, gjærsag, gresstrimmer, gulvsliper, høytrykkspyler - Finn firmaer, adresser, . Og det gjelder i aller høyeste grad dersom du leter med en metallsøker. Bruker man litt tid på hobbyen så man blir jevnlig . Bruk av metallsøker er en viktig metode i en del arkeologisk arbeid.

Men det er viktig at de som bruker dem, kjenner reglene. Hei, Kent (The buckle man) her og her er en ny video av mine topp funn som er blitt gjort i 20og litt i. Men jeg syns det blir litt mye hysteri, men det er nå endog meg. Men uansett så tenkte jeg å oppsummere dette året ganske kort på metallsøker fronten.


Søking etter metallgjenstander i jorda har blitt en populær hobby. Men det er få som gjør så store funn som det Nicolai . Ditt bilde Lag lenke til sosiale medier for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.