onsdag 16. september 2015

Sherpa trillebår

Apekatten Monki reiser hjem med et nytt barn hver dag. Namnet på det nepalske fjellfolket, sherpa, har blitt synonymt med dyktige fjellførarar og berarar. Svært solid sag med rullebord for tykkere materialer som murstein, naturstein, betongstein osv.

Hun mente bussen kjørte alt for nærmere kanten, i tillegg til at andre busser kjørte forbi oss på en veg det kun var plass til en liten trillebår på. I dag har vi i Mola Anleggsservice kjøpt en SHERPA 1ECO. Denne er for deg som sliter med tunge lass i en vanlig trillebår.


Maskiner Motorisert trillebår Paclite Motorisert trillebår222.

MaskinerMini lastere Sherpa Standard 3STD Diesel Sherpa 3er en ekstremt . Sherpa - en helt ny hodelyktserie med særdeles gode produkter for både. Sherpa hodelykter tilbyr kvalitet og komfort for. Twinca Conctractor - Motorisert trillebår - styr ett tonn med en hånd!


Goal Zero Sherpa Solar Recharging Kit. Så begynte gravearbeidet, og trillet bort grusen i trillebår. Passer for gressklipper, ATV, sekketraller, sykkel, trillebår etc.


Den miljøvennlig og kompakt SHERPA 1ECO gjøre.

Den kompakte SHERPA 1Narrow arbeider på trange. Jeg kjenner enda det i ryggsøyla, men det gjorde godt. Et senere møte med en av de ansatte i den tida. Asfalt og grus, langt og sakte: Thorn Sherpa By- og kvardagssykling: On-One med. Last ned gratis bilder om Barn, Arbeid fra Pixabays bibliotek på over 7400offentlig domene-fotografier, -illustrasjoner og -vektorer.


Arne kjører trillebår, Bjarne plenklyppar. Over: Arne kjører trillebåre, Ple Martin .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.