onsdag 16. september 2015

Kompakt isolasjon

Paroc steinull på tak har mange gode egenskaper. Vi kan nevne brann- og lydisolering, fleksibilitet . Kompakt tak med innvendige nedløp må det være. Det fungerer også med isolasjon etter kravene til tek10.


Hei Jeg har en enebolig med kompakt tak (250mm isolasjon av EPS) Jeg skal montere en takluke. Må jeg brannseksjonere med steinull rundt . Finnfoam er kompakt nok til å hindre at mus bygger bol.

Finnfoam gjør at temperaturen i laget med løsull synker, noe som reduserer attraktiviteten som . Kompakte tak bygges derfor normalt av materialer som tåler fukt og som ikke er utsatt for. Innvendig isolasjon: Bygningsfysisk effektivt og feilfritt. Isolasjon av flate tak: Holdbart og kompakt. Isolasjon av metalltak: Estetisk og sikkert.


Kart og flyfoto over Kompakt isolasjon ny pris fra FINN. Paroc Air er neste generasjon for isolering av kompakte tak. Tekningen festes med mekaniske festemidler.


Innblåst isolasjon i bjelkelaget er også et alternativ.

Flate, kompakte tak kan isoleres fra oversiden eller undersiden. Prinsipiell oppbygning av tilslutning mellom kompakt tak på dekke av betong og bindingsverksvegg av tre som har kontinuerlig utvendig isolasjon . Fukt i kompakte tak som inneholder treverk, må tørkes ut. Luftede tak og kompakte tak er to alternative takutførelser. Isolasjon som benyttes i flate tak, må ha en trykkfasthet på minimum.


Innvendig isolasjon Mange yrkesbygninger har et tørt inneklima på grunn av god. Innvendig isolering utføres med kompakt isolasjon eller stenderverk med . Ny isolasjon hektes på eksisterende vegg for å fjerne kuldebroer. Dørblad har overfals og er i standard konstruksjon bygget med mm stålplater som er limt til en kompakt 50mm isolasjon . Isolasjon som benyttes på tak bør være ubrennbar.


Brennbar isolasjon kan imidlertid benyttes på tak utført som kompakte tak . Råvarene er omhyggelig bearbeidet og resultatet er en kompakt,. For det første er bygningskroppen tett og kompakt. Isolasjon og tetthet er på passivhusnivå, det er god behovsstyring i bygget, noe som betyr at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.