onsdag 16. september 2015

Fasett fliser

EQUIPE EVOLUTION Evolution er Metro-fliser med jevn overflate uten fasett. De har sitt opphav fra metrostasjoner i New York. Metro er en serie av fliser med fasett kant i ulike størrelser og overflater.

Höganäs tilbyr et stort tilbud av moderne og klassiske fliser for kjøkken, baderom, hall, gulv inne og ute. Helt nye fliser str litt usikker men ca 20x10cm. Summa summarum står det mellosandfargede fliser, hvite fliser eller. Er veldig fornøyd med dei kvite blanke fasett slipte flisene me har på .

Skal legge veggfliser på kjøkken, og trodde det skulle være enkelt å få tak i helt enkle . Velger du riktige fliser kan det gi deg minst 50. Vi valgte slike gammeldagse hvite fasett fliser som har eksistert i over hundre år. Jeg vet at også Høganes har samme type fliser. Jeg syntes de gjorde kjøkkenhjørnene veldig mørk, så vi byttet dem ut med noen fasett slipte blanke fliser.


Britt: Hei, flisene er fra megaflis og er fasett fliser. Når det var et privilegium for de svært rike mennesker, men takket være utviklingen av . Kveldehallen får nye garderober med gulvbelegg og flis Sommer 2015 . En keramisk flis består av en tynn skive av brent leire som vanligvis er.

Fliser og baderomsmøbler i høy kvalitet finner du hos Norges eldste flis-kjede. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. Jeg så i utgangspunktet for meg en x cm flis, men synes faktisk at. I og med at også flisene er hvite med fasett kant, vil nok ikke det se . Mellom kjøkkenbenk og kjøkkenskap skal vi ha blanke hvite fliser i 10×cm med fasett fra Flisekompaniet og hvite fuger.


Serie av fliser med fasett kant i ulike størrelser og overflater. Passer ypperlig over kjøkkenbenken eller på badet. Fuger mellom fliser har en utsatt tilværelse.


Selv om de ikke utsettes for direkte slitasje slik som selve flisene, vil likevel både fuktighet og skitt i . Spesielt merk speil fliser med fasett (gi ekstra estetisk subtilitet av produktet). Faktisk fasett - en spesiell teknikk som innebærer fasing med skrå .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.