fredag 18. september 2015

Bordbrikker for glass

Du kan beskytte et bord fra unødvendig søl ved å lage personlige bordbrikker til glass og flasker. Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan brikkene . Lag bord-brikker til glass rimelig og enkelt!

Bord-brikker (stykker) til glass og kopper. Soria moria coasters, bordbrikker til glass. Personlige bordbrikker til å sette glasset ditt på for å unngå merker på bordet.


Med bordbrikker eller dekkebrikker kan du enkelt pynte opp spisebordet under.

Whiskey Karaffel – Karafler i Glass og Krystall til Whisky. Pent brukte stk bordbrikker, har kork, engelsk dekorasjon fra landsbylivet. Vi har nå Bordbrikker til glass fra Finn.


Nettbutikken vår bugner over av bordbrikker til hverdag og fest. JK Bordbrikker 45x30cm Kaffe Striper 4stk. Kjempesøt morsdag eller valentines day presang.


Pris: Variantprisjustering: Rabatt: Tilbudspris med rabatt: Tilbudspris: 14kr. Bordbrikker som unngår at du får ringer på bordet etter kopper og glass.

Disse har Doctor Who tema med comic bilder på. Det frittstående glassfotoet har en tykkelse. Design enkelt dine personlige bordbrikker. Images and videos in instagram about bordbrikker. Supre bordbrikker til glass og krus stk.


På Clas Ohlson I Alt for gjør-det-selv'ere online. Bordbrikker med med Edvards Munchs maleri Solen passer godt til en forfriskende. Skal hekle, og i og med at det står totalt stille i hodet mitt, så tror jeg ikke jeg får opp mye svar på translete ved å skrive dings til å sette . Latest Instagram photos and videos with tag bordbrikker - #bordbrikker.


Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter . Kjempekoselig bordbrikker til glass eller kaffikoppen med den ikoniske Lexington logoen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.