mandag 20. april 2015

Helsparkle vegg

For noen år siden var en vegg uten strie nærmest for ufullendt å regne. La heller stria henge, og skjul den enten ved å helsparkle, sette opp . Velger du å sparkle, står du overfor valget om du skal helsparkle to ganger, eller å bruke såkalt rullesparkel.

VIDEO: En stygg vegg som denne kan lett bli pen igjen med en omgang helsparkling. Jeg har kjøpt leilighet og der er det sånn flott glassfiberstrie i stuen som er malt over flere ganger. Nå vil jeg få en maler til å helsparkle alle . Derfor kom jeg inn på tanken om å helsparkle veggene for å få slette.

Vi kommer nok til å prøve oss på en vegg som likevel skal bort for å se . Få tilbud fra flere leverandører fra Oslo. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Trenger noen til p helsparkle en vegg på badet mitt som skal males sort. Prøver her og ser om det er noen som har mulighet for å helsparkle ett par vegger på ett lite gjesterom denne helgen. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Det siste først: Å feste ting i en vegg av mur med tapet eller en mur med. Så lenge veggen er rett bak så er det ikke så mye jobb å helsparkle .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.